BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
Reteta mea
propusã pentru publicare.

   
: Email (optional)
: Nume  (sau pseudonim)
Reteta : (Obligatoriu, înaintea trimiterii)

 

 
 
 

Precedent
Numãr de mesaje : 13
Urmãtor


Geo 06/05/2012 gemmi@from.ro
Am facut mâncarea de praz postatã de Aura si mi-a placut. O mai fac si alta data.



aura 12/04/2011
Mincare de praz

Pentru doua persoane ne trebuie aproximativ 500g praz, 3-4 rosi sau rosi in bulion, 4 catei de usturoi.
Cine doreste sa faca mincarea cu carene este de preferat carne de pui sau vaca.

Cum procedam:

Se spala prazul foaret bin e mai ales intre frunze si se taie la distante de 2cm, se prajeste in ulei incns intr-o cratita cu fundul mai gros, daca e posibil, cind prazul s-a rumenit se adauga rosiile taiate marunt, se adauga 1-2 pahare de apa si se lasa sa fiarba 20 min., dupa care se adauga (carnea, daca mincarea este cu carne),usturoiul pisat ca pentru mujdei.

Pofta buna


niki 15/11/2009 Adresa emailmanianghe@yahoo.com
tzatziki 1/2kg.iaurt gras,4catei de usturoi,1castravete,o lingura de otet.sare,30gr.unt proaspat.se dau prin razatoare castravetii si se storc bine.apoi se piseaza usturoiul,se pune intr-o craticioara untul la topitimpreuna cu usturoiul,dar fara ca sa se arda.intr-un bol,adaugam iaurtul,usturoiul,castravetele,otetul si sarea si amestecam bine.adaugam untul topit si amestecam bine pana va ajunge ca si o pasta.se lasa la frigider pt.o ora.kali orexi;pofta buna


mica 02/06/2009 vasilicalpopescu@gmail.com
Supa de sfecla
3 fire praz
o sfecla (cca 1kg)
300 gr telina
2 cartofi
smantana
patrunjel
In apa care clocoteste se pune prazul taiat rondele, sfecla si telina taiate cubulete si mai la sfarsit cartofii taiati cubulete.Este o supa mai groasa, foarte gustoasa si sanatoasa. Se serveste cu smantana si patrunjel tocat marunt. Pofta buna!


Troakca 16/01/2009
Reteta de Supermarket:
Vine marfa de la furnizor (carnati, salam, carne macra, etc..) zace "n" zile in galantar. In ziua "n" in care expira termanul de garantie, este dusa in "culise" unde sunt pregatite "cazile" de inox pentru a fi spalate produsele ( cu otet sau cu sare si apa). Astfel dispare mazga ce le acopera. unele mai pot intra in galantare in forma initiala altele nu. Acestea se toaca si se transforma in cremwursti sau carnati afumati (se aplica o cantitate apreciabila de sare afumata). Marfa care mai rezista in galantare se apropie si ea de sfarsitul carierei (deoarece procesul de descompunere se accelereaza) si in final ajunge la "cada" unde este spalata din nou si transformata in carne de mici in care se adauga mirodenii in disperare pentru a-i ameliora mirosul. (ati mancat vreodata mititei afumati?) Toate acestea mi-au fost povestite de un amic ce lucreaza la un supermarket de renume. Mi-a spus ca nimeni dintre angajati nu cumpara mezeluri de acolo.
Sa aveti pofta!


marinela_nicu@yahoo.ro 29/11/2008
Am uitat sa spun ca la reteta se pune deasupra scortisoara.fiecare cum ii place.Sa aveti pofta.


madi 29/11/2008 marinela_nicu@yahoo.ro
macaroane cu branza-sunt delicioase.Compozitia se face din 6-7 oua ,500g branza,si zahar dupa gust.Se pune un strat de paste un strat de crema in cratita.Se da la cuptor 30 minute.


Stan 10/07/2008
Am preparat reteta anterioara. Foarte buna!


roxy007 25/10/2007 www.roxy007@chirk.com
OREZ CU PIEPT DE PUI LA CUPTOR Se ia un piept de pui se pune putin la fiert.Intr-un vas yena se pune 1cana de orez spalat in prealabil 1 morcov taiat cubulete mici,1 cutie de mazare mica.se ia pieptul se rupe bacati si se aseaza in vasul yena,dupa care turnati zeama in care ati fiert pieptul.se taie o leg.de patrunjel marunt se presara deasupra si se da la cuptor cca 35-40minute.POFTA BUNA E super